Google Page Translator

 

 
You are here: Services > Search Engine Advertising Register | Login | Contact | Terms and Conditions

Search Engine Advertising (Will be translated soon)


Zoekmachine adverteren ook bekend als Search Engine Advertising (SEA) heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele manieren van adverteren. Het bereik van uw advertenties bij adverteren op het internet is vele malen hoger dan de traditionele manier van adverteren zoals bijvoorbeeld een advertentie in een krant. Adverteren op het internet is een zeer kosteneffectief middel voor bedrijven om in contact te komen met potentiële klanten. U betaald alleen als een bezoeker werkelijk op uw advertentie klikt.


Google Adwords


Google Adwords is een programma waarmee advertenties gemaakt kunnen worden die weergegeven worden in de zoekresultaten van onder andere de zoekmachine Google. Met Google Adwords wordt u, in tegenstelling tot de traditionele manieren van adverteren, alleen gevonden wanneer potentiële klanten werkelijk naar uw producten of diensten op zoek zijn. Dit geeft uw advertentie een bereik van 100 %. Met een Adwords advertentie wordt uw advertentie, zolang uw vastgestelde budget het toelaat, altijd weergegeven.


Uw Google Adwords campagne laten beheren


Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en beheren van Adwords advertenties. Voor een optimaal resultaat moeten de juiste zoekwoorden geselecteerd worden, dienen er goede advertentieteksten geschreven te worden en dient uw internetsite goed afgestemd zijn op de nieuwe bezoekers. Tevens is het erg belangrijk om uw campagne goed te monitoren.


Wanneer Top-ICT Solutions uw campagne mag beheren bieden we u het volgende:

  • Onderzoek naar de manier waarop er naar uw producten/diensten gezocht wordt.
  • Opzetten van de campagne.
  • Advies voor het in te stellen advertentiebudget.
  • Monitoren en bijsturen van de campagne

Het advertentiebudget is grotendeels afhankelijk van het aantal geselecteerde zoektermen en de huidige concurrentie op deze zoekwoorden.

U kunt kiezen uit de campagne abonnementen Basis, Standaard en Premium. Afhankelijk van uw wensen kunnen we samen met u bekijken wat de beste keuze is.

Indien u geinteresseerd bent in SEO, SEA of SEM kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

  
Campagne abonnementen

 Basis  Standaard  Premium 
  

Site Tag Cloud  
Top-ICT Solutions Web development and design
   
Top-ICT Solutions is een geregistreerd handelsmerk van Top-ICT B.V. Copyright 2017.   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use